Op zoek naar een thuis

Lieve mensen, ik ben op zoek naar een plekje om te wonen voor de komende tijd. Wie kan me helpen?

Wat ik zoek

Ik hecht weinig waarde aan luxe en bezittingen. Wel houd ik van rust, natuur en vriendelijke mensen. Vanuit dit perspectief verlang ik naar het volgende:

  • Waar? In Zwolle of Hasselt (of buitenaf, max een uurtje fietsen)
  • Wat? Ik sta open voor alles: een kamer, een bijwoning, een stacaravan, op een boerderij, gemeenschappelijk wonen, appartement, anti-kraak (of anders)
  • Periode? Minimaal twee maanden of voor langere tijd
  • Bijdrage? Huur of anders

Kort over mezelf

Sinds januari 2022 leef ik bewust zonder vaste woning. Ik heb mijn huurappartement opgezegd en bijna al mijn bezittingen weggeven. Ik wilde vrij zijn om het leven te ontdekken (en afstand nemen van het beeldscherm). Ontmoeten en delen, zo noemde ik het. Niet in het verre buitenland, maar in de omgeving waarmee ik me verbonden voel: Zwolle en Hasselt.

Tijdens deze fase heb ik veel geleerd; over hechten en onthechten, grenzen en vrijheid, ego en overgave. Over angst en liefde. En ik leer nog steeds!

Maar er is wat veranderd. Waar de vrijheid me eerst de ruimte gaf om veel te leren (over mezelf en de wereld) merk ik dat het me nu beklemd. En dat is niet voor niets. Ik heb me namelijk verbonden aan een aantal mooie initiatieven in de regio (o.a. StraatBoer en Prachtlint Staphorst), waar ik bijdraag aan duurzame digitale communicatie en strategie. Om me daar beter voor te kunnen inzetten verlang ik naar meer zekerheid. Dat, en het naderende winterseizoen.. 😉

Weet jij een mooie plek voor me? Ik hoor het graag 🙂 Als dank bak ik graag een bananenbrood. Of ik bouw een website voor een mooi initiatief naar keuze. Je zou me ook enorm helpen als je dit bericht wilt delen. Dank je!

PS. Toekomstdroom

Voor de toekomst verlang ik naar een vorm van gemeenschappelijk wonen en natuurlijke landbouw in het buitengebied van Hasselt of Zwolle. Een plek van samenheid; mens en natuur. Dit verwacht ik niet op korte termijn, maar ik gooi het lijntje graag alvast uit. Je weet maar nooit wat er uit komt 🙂

Tags