Thuis in Pünderich

Thuis in Pünderich

Aan de oever van de Moesel, in een dorpje genaamd Pünderich… Hier verblijf ik samen met Harm en Dirk. Een onbekende plek, maar het voelt vertrouwd. In de woonkamer word ik welkom geheten door oude bekenden: Jostein en Sofie, Tolstoj en Anna, Antoine en de kleine prins, Stephen die begint te vertellen over het heelal… en in alle haast zou ik bijna Michael Ende en Momo vergeten. Ook de anderen begroeten me vriendelijk, waarbij ik een klik voel met meneer Goethe. Ik ben benieuwd naar zijn verhalen. Maar ik wil niet te hard van stapel lopen, want ich verstehe nur ein bisschen Deutsch.

ons-huisje-binnen-P1290686.resized

ons-huisje-tuin-DSC01995.resized
bloem-insect-P1290644.resized
punderich-dorpje-huis-P1290657-cropped.resized
punderich-dorpje-huis-P1290667-cropped.resized
secret-garden-P1290648.resized

Tags