Losvast op schroeven?

Na mijn plotselinge vertrek op de Zonnehorst werd ik weer in mijn losvaste leven gegooid. Maar het geluk lachte me toe (dat ervaar ik de laatste tijd veel). Na twee nachten bij mijn ouders mocht ik van Elsbeth in haar appartement verblijven. Zij ging op wandelvakantie in de Franse bergen en zo had ik voor tien dagen een plekje voor mezelf. Bijna voor mezelf, want ik deelde de woning met haar vinnige hamstertje Ren. Gelukkig hebben we het beiden overleefd 🙂

De komende tijd mag ik in het huis van mijn oom en tante verblijven, aan de Frankhuisweg in Zwolle. En wel twee maanden. Hierbij verzorg ik de kippen, de vissen en de (moes)tuin. Een mini-Zonnehorst voor mezelf 😉

Ik wil deze tijd ook gebruiken om mijn gedachten op een rijtje te zetten en te onderzoeken wat ik graag wil nu. Mijn losvaste levensstijl heeft me veel gebracht en ook veel geleerd. Maar niets is voor altijd. Is dit iets wat ik wil doorzetten? Wat wil ik en hoe zie ik dat voor me?

Tags