Ik mag spreken op WordCamp Nederland!

Vorige maand heb ik me aangemeld om te gaan spreken op WordCamp Nederland 2022. Maar de afgelopen weken begon ik te twijfelen of ik daar wel goed aan had gedaan. Past het in mijn huidige levensfase? Vanochtend ontving ik een mailtje: “Gefeliciteerd”. En ik sprong een gat in de lucht!

Gefeliciteerd!

Bij deze bevestigen we dat we je graag als spreker zien op WordCamp Nederland 2022 in september met deze titel:

“Van WereldProblemen naar WordPress”

Natuurlijk vind ik het erg spannend, maar ik heb er ook veel zin in. Van WereldProblemen naar WordPress… Beide thema’s liggen me nauw aan het hart en nu mag ik ze en public met elkaar verbinden.

Ter info: WordCamp Nederland is een landelijke WordPress conferentie van meerdere dagen. Er zullen naar schatting zo’n 400 WordPress enthousiastelingen op af komen: van hobby blogger tot developer en van ZZP’er tot agencies. Op 15 & 16 september vindt de conferentie plaats.