Nieuwjaarsochtend

Vanochtend met een goed gevoel opgestaan. Moe, met minder slaap dan wenselijk, maar niet slecht. En ik had zin om naar buiten te gaan. Ontbijt kon nog wel even wachten met alle oliebolcaloriën nog in mijn lichaam.

Blij met het goede gevoel en blij om buiten te zijn begroette ik de wereld met mijn barefoothardloopschoenen aan. Het stadsleven moest nog opstarten; ik zag weinig medemens op deze zachte, rustige ochtend. Een verschil met de knallende nacht.

Ik liet me leiden naar wat goed voelt. Door het hondenloslooppark, langs de dierenweide, een sloot over. Bij het bosje bomen achter het voetbalveld van Edon ging ik stilstaan. Ik nam de omgeving in me op. Tjilpende vogels lieten zich met levenslust horen… en wat zag ik daar? Een eekhoorn, die lekker zijn gang ging, springend en klimmend van boom tot boom.

Een mooi begin van het jaar 🙂

# Voornemen: elke ochtend na het opstaan even naar buiten. Hoe kort dan ook. De buitenwereld ontmoeten.

# Voornemen: elke dag een blogbericht op mijn website. Hoe kort dan ook. Mijn gedachten delen met de wereld.