Stadkamer is weer langer open!

In de namiddag zat ik met mijn laptop in een hoekje van Stadkamer centrum. Bakje chai latté op de hoek van de tafel en gefocust op het opschonen van mijn mailbox. Tegen zessen pakte ik mijn spullen en wilde ik vertrekken. Maar ik zag nog een interessant boek uitgelicht staan op de duurzaamheidstafel: Klimaatmores van Bas Eickhout. Ik vroeg aan de balie of ik nog op tijd was om deze te lenen. De bibliotheek sluit in de zomervakantie immers om 18:00. Maar lenen was geen probleem en ik hoefde me niet te haasten: Stadkamer is vanaf vandaag weer op reguliere tijden geopend! Dus ook in de avonden weer (tot 21:00).

Nu ik het toch over Stadkamer heb: op hun website staan vaak leuke activiteiten. Vorige week heb ik meegelopen met de bomenwandeling in het centrum van Zwolle en ook morgen voor de tocht op het landgoed Zandhove heb ik me aangemeld. Daarnaast zijn er morgenmiddag tweedehands kleding te koop op de 1e etage van Stadkamer Centrum.