Versloft en verstoft

Ik heb mijn blog laten versloffen en verstoffen. En daar baal ik van. Maar laat me het uitleggen, want het ligt er niet aan dat ik niet wil. Het is eerder een kwestie van te veel willen.

Al een lange tijd ben ik voornemens om een nieuwe start te maken. Ik wil de website op de schop gooien, een nieuwsbrief opzetten, een goede structuur uitwerken, etc, etc. Maar elke keer komt er weer meer bij kijken. Momenteel blijf ik steken in het templating systeem dat ik aan het ontwikkelen ben. Webdevelopers weten waar ik het over heb. Ik wilde er een weekend mee bezig zijn, maar ondertussen zit ik in week drie. En nog geen nieuw bericht.

En daar wil ik graag verandering in brengen. Het belangrijkste onderdeel van een blog zijn de berichten. En om die te plaatsen hoef ik niet te wachten op een nieuw templating systeem. Ik heb meerdere weekenden van frustratie nodig gehad om tot die conclusie te komen.

Wat ligt er in het verschiet? Ik wil graag mijn gedachtes delen over de boeken, artikelen en podcasts ik goed vind. En dat kan gaan over allerlei onderwerpen, want ik heb veel interesses. Maar klimaatverandering zal in ieder geval één van de focuspunten worden, want dat gaat me aan het hart.

Zo, het voelt goed weer een digitaal teken van leven te geven. Ik beloof dat het volgende bericht minder lang op zich laat wachten 🙂