Foto’s en gedachten in Berlijn #3

Aangezien ik gisteren niet aan het schrijven van het verslag probeer ik het vandaag in te halen.

Coworking Weserland

Nadat ik de afgelopen dagen goed de tijd had genomen Berlijn te verkennen wilde ik vandaag gebruiken om de indrukken te verwerken en de administratie, planning en communicatie van Ejoweb na te lopen.

Op de één of andere manier ben ik geïnteresseerd naar de opzet en inrichting van hostels en coworkingkantoren. Ik vermoed dat in mijn achterhoofd de gedachte speelt zelf zoiets op te zetten. Het zijn geweldige plekken van samenkomst.

Tijdens mijn voorbereiding op mijn reis kwam ik Weserland al tegen als bijzondere coworkinglocatie. Bijkomend voordeel; het ligt op enkele steenworpen afstand van het hostel waarin ik verblijf. Afhankelijk van hoever je kan gooien natuurlijk.

Weserland ligt in de sfeervolle weserstrasse. En de coworking is zelf ook sfeervol en met een open en welkom karakter.

Middag- en avondwandeling

’s Middags ben ik naar de conferentiehal van WordCamp gegaan om alvast mijn registratiebadge op te halen. Dat scheelt vrijdag weer tijd. Tijdens de half uur durende wandeling door Neukölln kwam ik een aantal mooie gebouwen tegen.

In de avond ben ik met een broodje Makali (Libanees) in het zonnetje aan het water gaan relaxen. En ik was niet de enige.

Tags