Dag 57

  • Verzand in werk, maar dankzij een goed gesprek met Wouter is de focus weer scherpgesteld. KISS, keep it simple stupid!
  • De vrouw bij Antica Giudecca zag me al aankomen. Ze weet dat ik graag een arancino zonder vlees wil (met spinazi en kaas), maar de vorige keer waren die op. En deze keer ook helaas, maar ze beloofde me dat ze er morgen weer wat op voorraad zal hebben.
  • Tijdens de lunch genoten van de kookkunsten van Clémence. Samen met laatstgenoemde, Toto, Benno en Lena hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten bij Impact Hub.
  • Ook nog even geprobeerd om in het boek van Tolstoy te lezen over zijn zoektocht naar de zin van het leven. Maar dit is moeilijk te combineren als je drukte ervaart op het werk. Die knop zet je niet zo maar om, hoewel ik de materie reuze interessant vind.
  • Morgen had ik in de planning om weer met Benno naar de Engelse film te gaan. Helaas draaien ze weer Green Book. Die hebben ze twee weken geleden ook al getoond 🙁