Dag 53

Het was een lange dag vandaag. Ik ben naar de markt geweest, heb gewerkt, heb gerent, ben naar de kapper geweest en ik heb een verblijf geboekt voor de week waarin mijn ouders hier vakantie komen vieren!

Een vos verliest wel zijn haren..

Ik ben dus naar de kapper geweest. Daar hikte ik al een paar weken tegen aan als ik eerlijk ben. Maar mijn haar knipt zich niet vanzelf, dus ik moest er toch echt aan geloven. Dus heb ik gisteren een adres opgezocht en ben ik er vandaag langs gegaan. Gelukkig kon één van de kappers redelijk Engels waardoor ik me verstaanbaar kon maken. Maar wat maakt het ook uit: “Gewoon een boel er af”, niet waar?

Gekheid natuurlijk (nou ja, niet helemaal), ik liet de kapper een foto zien van hoe ik het wil hebben. Dat is voor kappers het prettigst werken, denk ik. Tenminste, als het model aansluit bij je haartype en de vorm van je hoofd. Hoe dan ook, ik kan er weer even tegen aan 🙂


Tags