Wolkenstudies (cloud study) by Joseph August Knip

Dag 51

Weinig nieuws onder de zon vandaag.

Ik heb prima gewerkt, waarbij ik me redelijk goed aan mijn plan wist te houden. Tijdens de onderbrekingen heb ik natuurlijk de zon en de zee weer opgezocht. En ik ben ’s avonds met Benno naar de film The Favourite geweest.


2 reacties op “Dag 51”

  1. Zeer gewaardeerde Erik,

    Nog gefeliciteerd met je “50ste dag”. Had liever een andere term gebruikt, aangezien deze wat wegheeft van een titel voor een special-interest talkshow op de publieke omroep. Misschien een idee mocht je je ooit op het presentatiepad gaat begeven? Hoe dan ook, blogposts met aanhef worden het (wat mij betreft) helemaal in 2019!

    Met welgemeende groet,

    Een overjarige studiegenoot

    • Haha! Bij deze een welgemeende dankbetuiging voor je mooie woorden. Ik heb er smakelijk om kunnen lachen 🙂

      En misschien kan ik een bijdrage leveren je voorspelling te realiseren wat betreft de aangeheven blogposts.