Dag 50

Een jubileumdag! Ik ben vandaag vijftig geworden! Uh, nee… dat is een vreemde gedachte. Wat ik wilde schrijven is dat ik vandaag alweer vijftig dagen op reis ben.

Hoewel, reizen… van de vijftig dagen heb ik drie weken in Rome gezeten en nu vier weken in Syracuse. Dus reizen in de zin van verplaatsen van punt A naar punt B gaat niet echt op. Maar ik heb nog geen beter woord gevonden. Tijdelijk verblijven in het buitenland is wat omslachtig.

Storm

De stevige storm is gelukkig wat afgenomen. Eén à twee dagen storm is voor mij genoeg. Het waait nog wel hard, maar er slingert in ieder geval geen puin meer door de lucht. Over puin gesproken: waar de straten er gisteren bezaaid mee lag is het vandaag verrassend genoeg alweer opgeruimd. De afvalruimers doen goed hun werk.

Werk

Een prima werkdag vandaag. Ik heb me voorgenomen me meer aan mijn plannen te houden. Ik zweef van nature graag van interesse naar interesse. En hoewel dat mijn nieuwsgierigheid verzadigt, het houdt me ook wat tegen in het bereiken van doelen en het opbouwen van een bestaan. En ook dat speelt een rol bij geluk, denk ik.

A goal without plans is just a dream. Om doelen uitvoerbaar en overzichtelijk te maken gebruik ik Zenkit. Hiermee organiseer ik mijn taken en deadlines. De manier waarop ik het nu heb opgezet bevalt me goed. Nu ligt de grote uitdaging voor mij om me eraan te houden. 🙂