5 reacties

 1. Frank
  · Beantwoorden

  ‘Already Unknown’

  AVG wetgeving heeft oorsprong bij Da Vinci?

 2. Dirry
  · Beantwoorden

  Terwijl jij daar meer over Leonardo leert kennen krijgen wij het hier op tv voorgeschoteld door Diederik van Vleuten. Een prachtige serie, waar Leonardo juist (weer) tot leven wordt gebracht. Wat een mooi basiskamp heb jij opgeslagen!

  • Erik
   · Beantwoorden

   Leonardo Da Vinci was geen doel tijdens mijn reis, maar ik krijg ondertussen aardig wat van hem mee. Niet gek natuurlijk, in Italië. En het feit dat het dit jaar 500 jaar geleden is dat hij is gestorven.

   Ik hoor van meerdere kanten goede verhalen over “Diederik en Da Vinci”. Misschien dat ik binnenkort een poging ga wagen. Hoewel ik het liever zelf ervaar 😉 Wat dat betreft is het jammer dat ik de expositie in het Teylers museum te Haarlem gemist heb.

   Mooi gekozen woord, “basiskamp”. Ik ben niet zo van het stadhoppen. Liever sla ik voor meerdere weken mijn kamp op. En inderdaad, Syracuse/Ortigia is hiervoor een uitstekende locatie gebleken! Naast de geschiedenis begin ik steeds meer te waarderen dat ik binnen een minuut bij de zee ben.

 3. Drikus
  · Beantwoorden

  Voor mij nieuw, maar wel hel leuk: selecteer de witte tekst Klassieke oudheid. En Da Vinci om en nabij 1500, in de renaissance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *