Dag 40

En weer een goede werkdag! Misschien niet zo interessant voor de gewaardeerde lezer, maar ik ben er blij mee!

Canolli

Ik was in een goede bui vandaag en besloot te trakteren op canolli, één van de Siciliaanse lekkernijen. Helaas sloeg Benno deze af vanwege zijn dieet en Vanessa vanwegde de ricotta. Gelukkig was Sebastiana er om me te helpen. Uiteindelijk heb ik er twee opgegeten, één in de ochtend en de ander in de avond. Ontzettend lekker, maar ik heb er mijn buik voorlopig even vol van. Letterlijk.

Verbeterde website

Vandaag heb ik de website op meerdere fronten verbeterd. Allereerst de layout, naar aanleiding van een verbeterd ontwerp van Wouter. Valt die in de smaak? Vervolgens heb ik de mogelijkheid toegevoegd om naar het volgende en vorige bericht te gaan. En tot slot deelmogelijkheden voor social media of e-mail.

Omdat de website in mijn nieuwe systeem draait gaan toekomstige websites hier ook profijt van hebben.

Een bijzondere setting

Een filmset in de Joodse buurt

Regen?!

Waar Nederland opbloeit door het mooie weer kreeg Syracuse te maken met groeizame stortregens in de avond.

Regen?!

Wat ik morgen ga doen weet ik nog niet. Misschien pak ik de fiets of ga ik Syracuse beter bezichtigen. Ik ga er eens een nachtje over slapen.