5 reacties

 1. Lida
  · Beantwoorden

  Dat is een wijze levensles Erik . Je vermaakt je dus wel weer prima, wat een mooie foto´s.

 2. Dirry
  · Beantwoorden

  Leuk om te weten dat ook jij fan van Clint Eastwood bent. Je bent nu de vierde generatie: de vader van opa de Boer was gek op cowboyfilms en dan vooral Rawhide met een piepjonge Rowdy Yeats (Clint Eastwood dus), ik denk dat de hele familie de Boer er fan van was, waaronder jouw opa de Boer, Ik ben fan van hem om vooral The bridges of Madison County en jij weer vanwege al zijn films(?)

  • Erik
   · Beantwoorden

   Dat getuigt van goede smaak 😛

   Maar zonder gekheid, leuk om te horen! The Bridges of Madison County ken ik niet, maar ik hou mijn ogen open.

   Voor mij begon het denk ik met The Good, The Bad and The Ugly. Ik heb deze film een jaar of vijf geleden gezien en ik was geraakt door de kracht van de verhaalvertelling en ook door de muziek. (Heb toendertijd direct een CD van de filmmuziek van Ennio Morricone aangeschaft.) Sindsdien ben ik films meer gaan waarderen en vooral de manier waarop regisseurs en acteurs betekenis geven aan een verhaal. Van Clint Eastwood vond ik Mystic River indrukwekkend.

 3. Drikus
  · Beantwoorden

  the chronicle of the family de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *