Dag 35

Vandaag was het een zonovervloedige dag in Syracuse. En daar heb ik goed gebruik van gemaakt, bijkomend van de drukke dagen.

Relaxen en ketsen op het kiezelstrand

Rust aan de Syracusische kust

Met de elektrische fiets ben ik naar de kust gefietst langs de rand van het reguliere Syracuse. En daar doemde ook de Etna op tegen de achtergrond! Door het heldere weer was de vulkaan goed zichtbaar. Dat maakte het plekje aan de kust extra bijzonder.

Terug in Ortigia

De zon aan de kust verdween achter de flats en ik besloot in Ortigia de zonsondergang af te maken. Eenmaal aangekomen en een bankje gevonden zag ik een telefoon liggen zonder eigenaar. Ik besloot het bij me te houden voor het geval de eigenaar terug zou komen. Nadat de zon onder was heb ik de telefoon meegenomen naar mijn woning.

Bij de voordeur aangekomen werd er gebeld op de onbekende telefoon. En ja, het was de eigenaar. Het was moeilijk om elkaar te begrijpen, maar uiteindelijk spraken we af dat ik de telefoon aan ene Paolo van Caffé Apollo zou afgeven. En zo geschiedde het.

Avondeten bij Just Veggie