Dag 33

Ik heb net gezellig en heerlijk gegeten bij Zenzero. Maar het is al laat en morgen staat een bezoek aan Noto op het programma, dus ik houd het kort.

Lokale migratie

Het verblijf van de afgelopen week was prima. Het was netjes, had goede voorzieningen en een goede prijs. Het appartement bevond zich dicht bij de markt en dat kun je positief of negatief opvatten. Ik miste wel een beetje warmte, gevoel in de woning. Het was wat klinisch.

Vanmiddag heb ik ingecheckt bij het kleine huis van Ely. Dit is een vernuftig appartement iets noordelijker in Ortigia. Het is erg goed en praktisch ingericht en bevat daarnaast bijzonder veel technische hoogstandjes. Verlichtingsensoren, robotstofzuiger en Alexa, de slimme assistent van Amazon. Deze heb ik maar even ontkoppelt. Er is ook een wasmachine en ik heb mijn eerste wasje alweer gedraait. Mijn eerste indruk is in ieder geval harstikke goed en ik ben blij hier een maand te mogen blijven. Dario, de eigenaar is ook erg behulpzaam.

Samengevat

De dag vat ik verder samen als prettig werken en gezellig eten bij Zenzero (wat gember betekent leerde ik vandaag).

Tags