2 reacties

 1. Dirry
  · Beantwoorden

  Wat fijn dat jij er ook zo over denkt en met jou zijn er nog miljoenen die ook proberen een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dat zullen er steeds meer worden en samen wordt het een grote stroming en komt er iets in beweging. Je hebt vast gehoord van de scholieren die gisteren een klimaatmars hebben gehouden en zo gaat het verder en verder…Langzaam maar zeker gaat het veranderen
  Heb je gezien dat er op die mooie foto van het verborgen binnenplein net een zwarte kat bezig was over te steken? Symbolisch, maar ook grappig!

  • Erik
   · Beantwoorden

   Wat een fijne reactie!

   Die klimaatmars is een mooie uiting van het groeiende besef denk ik. Het besef dat we met z’n allen meer moeten doen om de wereld leefbaar te houden. De politiek, het bedrijfsleven en wij burgers/consumenten/mensen zelf.

   En die kat maakt het plaatje af hè? Overigens zijn er best veel (straat)katten in Syracuse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *