Dag 19

Een lange werkdag vandaag. Maar ook een bijzondere, want het was de laatste dag bij Cowo|360.

Ik zal mijn collega’s van de afgelopen weken gaan missen: Giovanni, Arianna en Massimiliano met zijn bulldog Margot. Om ze te bedanken voor het aangename verblijf heb ik getrakteerd op kleine gebakjes. Een klein gebaar, maar ze konden het erg waarderen.

Daarnaast heb ik aan Massimiliano gevraagd of ik contact met hem mag opnemen als ik vragen heb over het oprichten van een Coworking-locatie. Ik weet niet of ik er ooit gebruik van ga maken, maar sinds mijn reis naar Spanje spreekt het idee me erg aan om zoiets in Zwolle op te zetten. En dat gevoel is bij mijn verblijf in Rome versterkt. Wie weet.

Terug in het hostel, het was ondertussen alweer half 8 ‘s avonds, heb ik pasta met groente en tomatensaus gemaakt. Tijdens het koken raakte ik aan de praat met twee Brazilianen en zowaar een Nederlandse. Het is altijd een verrassing wie (of wat) je aantreft in hostels.

Geen foto’s vandaag, want ik had mijn camera per ongeluk op mijn kamer laten liggen. Gelukkig lag-ie er nog toen ik thuiskwam.

De invulling van morgen staat nog niet helemaal vast. Misschien dat ik naar Tivoli ga, en anders blijf ik lekker in Rome. Wat vast staat is dat ik morgenochtend moet uitchecken en morgenavond mijn trein naar Sicilië vertrekt.