Dag 17

Vandaag een kort verslag. Ik zit een beetje te stoeien met de hoeveelheid tijd dat ik aan mijn verslagen wil besteden. En ook met welk doel ik ze schrijf: voor mezelf of voor vrienden en familie. Zonder al te dramatisch te willen klinken, want het was een fijne dag.

De aandachtige lezer zal het vandaag overigens zonder foto’s moeten doen; ik heb de camera op zak gehouden.

Ik heb vandaag goed gewerkt vind ik zelf. De organisatie staat goed en daardoor kan ik gemakkelijk prioriteiten stellen en taken afstrepen.

‘s Avonds heb ik kennis gemaakt met de Italiaanse aperitivo in een sfeervol restaurant in jaren vijftig stijl. Je kunt aperitivo het vergelijken met de Spaanse tapas: kleine gerechten en een drankje erbij. Een goede manier om gezellig de avond door te brengen.

Dat was het weer voor vandaag. Ik ga nu lekker Netflix aan zetten. Gisteravond ben ik begonnen aan de film Birdman en ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

A domani!