Dag 11

Gisteravond wilde ik op tijd in bed, en dat lag ik ook, maar ik raakte aan de praat met mijn kamergenoten Javier en Maya. Leuke mensen! En ook vandaag op het werk heb ik mijn collega’s beter leren kennen.

Het blijft leuk en interessant om mensen te leren kennen met andere achtergronden en levenswijzes. Daardoor ga je toch anders naar dingen kijken. En door over mezelf te vertellen word ik bovendien gedwongen stil te staan bij gewoontes of keuzes die ik als vanzelfsprekend acht. Waarom ik niet vlieg bijvoorbeeld, of waarom ik een meer ochtendpersoon ben.

Een ander hostel

Ik heb voor het weekend een ander hostel geboekt, het Freedom Travelers hostel. Deze zit op een betere locatie voor bezienswaardigheden en restaurants. En straalt ook een socialere sfeer uit. Het Scout Center is me goed bevallen, maar het zit tussen een hostel en een hotel in. Met het Freedom Travelers hostel verwacht ik weer wat meer onder de reizigers te komen.

Wat ik na het weekend ga doen zie ik zondag wel weer. Misschien wel weer terug naar het Scout Center.

Website

De rest van de dag heb ik lekker aan mijn website gesleuteld. Onder de motorkap is het één en ander verbeterd, maar ook de layout aangepast. Ik wil deze website gebruiken als praktijkvoorbeeld voor mijn nieuwe project: de Basiswebsite (werknaam).

Den avond

Het regent al de hele avond. Gelukkig zit ik momenteel droog in een aangenaam restaurant: bistrot Veg & Veg. En het eten smaakt verrukkelijk! Eerst een goed gevulde linzensoep, gevolgd door een bijgerecht van geroosterde groenten met Kurkuma saus.

Tijd om de boel bij elkaar te pakken en het hostel weer op te zoeken. Ik hoop dat het is opgehouden met regenen!