2 reacties

 1. Dirry
  · Beantwoorden

  Hallo Erik,
  Wat leuk om jouw reis- en werkervaringen en andere wetenswaardigheden van je te lezen. Ik krijg door de foto’s ook een mooi beeld van Rome en heb het nu hoger op mijn bucketlijstje gezet! Ik las dat je bij het graf van John Keats bent geweest, ik was jaren geleden in het Keatshouse in Londen (Hampstead) en las over zijn veel te korte leven en poĆ«zie. Prachtig! Nog een goede tijd daar en ik blijf je mooie verhalen volgen.

 2. Erik
  · Beantwoorden

  Dag tante! Leuk om van je te horen!

  Zoals bij elke grote stad is het even wennen, maar het is absoluut de moeite waard als je het de tijd geeft.

  Levensverhalen zoals van John Keats doen mij ook verwonderen. Zo jong, en toch zo groots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *