Kantoorruimte te huur

Ik bied mijn volledig ingerichte kantoorruimte te huur aan gedurende mijn reis in Zuid-Italië. Het betreft de maanden januari, februari en maart (2019). Het kantoor bevindt zich aan de Schuttevaerkade 80 te Zwolle, op de 2e verdieping. Het is 16 m2 groot, heeft twee werkplekken, de buitenramen kunnen open, internet is aanwezig en je kunt gebruik maken van de koelkast en vaatwasser in de keuken. Er staan bovendien een paar beeldschermen voor je klaar.

De huurprijs is €150 (exclusief btw) per maand. Huren voor een kortere periode is ook bespreekbaar. Je krijgt je eigen set sleutels, deze kun je ophalen bij een kennis in Zwolle. Ook krijg je de verantwoordelijkheid over het bewateren van de planten 🙂 En verder is het goed om te weten dat toegang in het weekend mogelijk is, maar dat de verwarming in het gebouw dan uitstaat.

Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een berichtje op erik@ejoweb.nl. Je kunt ook bellen of whatsappen naar 06 3313 7491. Ken je iemand die hier belang bij zou hebben breng hem of haar dan graag op de hoogte. Bedankt!

Tags