Día treinta y siete – Een eerste goede indruk van Sevilla

Dinsdag 6 december. In wat een mooi hostel verblijf ik! Ook na een nachtje slapen en bij het daglicht ben ik onder de indruk.

Na ontbeten te hebben ben ik eens rustig in de stad gaan rondlopen. Het was heerlijk weer. En ook een vakantiedag in Spanje, dus de straten waren goed gevuld. Tijdens mijn wandeling heb ik onder andere de Torro del Oro (tower of gold), een flamenco optreden op straat, de Plaza Espanya en het park van Mary Louisa gezien.

Alles was de moeite waard, maar vooral het Plaza Espanya vond ik indrukwekkend. Deze heeft dan ook meerdere malen decor gestaan voor films, waaronder Star Wars.

In de avond heb ik gezellig sangria gedronken met Michael en Daniel uit Australië, Marvin uit Duitsland, Gloria uit België en Jonni uit Finland. Eerst in het hostel en daarna hebben we een barretje opgezocht.